Typindikation utifrån QUEST (resultat)

I tabellen nedan redovisas resultaten från typinventeringsenkäten utifrån QUEST, med syfte att ge en indikation på trolig enneagramtyp utifrån Don Riso och Russ Hudson vid The Enneagram Institute och bl.a. boken The Wisdom of the Enneagram.

Så här tolkar du tabellen

  1. Leta reda på raden med det påhittade namnet som du angav vid den inledande fråga 0 i enkäten (notera att resultatlistan kan bli tämligen lång med tiden, så du behöver eventuellt bläddra mellan de olika sidorna). Samtliga namn har samlats i tabellens andra kolumn från vänster räknat. Finns samma påhittade namn angivet på flera ställen, utgå från den tidpunkt (i den första kolumnen) då du besvarade enkäten.
  2. Utifrån dina avgivna svar har en av de nio enneagramtyperna tilldelats dig. Detta kan vara en god inledande indikation på vilken som är din enneagramtyp, men följ gärna upp detta korta test med mer utförliga enneagramtester för att få en större och mer detaljerad klarhet i frågan.
  3. Kan du inte hitta dina resultat i tabellen? Avvakta då 2–3 minuter innan du laddar om webbsidan på nytt i webbläsaren. Därigenom uppdateras tabellen och du kan sannolikt hitta ditt resultat.
Om Jonaz Juura 128 artiklar
Jonaz är initiativtagare till myEvo samt upphovsman för och huvudredaktör samt skribent på myEvo WEB men du kan även stöta på honom på myEvo LEARN; då främst som administratör. Sysslor som sammantaget upptar en god del av hans fritid. Hans primära intressen kretsar kring det mesta inom integralteorin; dock med betoning på psykologi, filosofi och spiritualitet. Därtill går hans själ igång på webbdesign och av att skriva samt av magiska stunder med djupa samtal. VDN-personlighetsfakta: INFJ enligt MBTI, 5w4 sx/sp enligt enneagrammet, Blå/Grön enligt DISC samt Grön/GUL/Turkos enligt Spiral Dynamics.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Lös först uppgiften för att sedan logga in: *Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.