Begäret efter yttre skönhet

Begäret efter yttre skönhet är för mig som inte kan uppleva skönheten inom mig. Begär betyder att vänta på inre fullbordan, ett inre förverkligande, av den stimuli som kommer utifrån den egna kroppen. Då “det yttre” endast är ett verk av illusionisten betyder begäret också identifikation, beroende och ändlös förtvivlan, ett förtäckt lidande, eftersom själen likt katten då ständigt jagar sin egen svans — utan att veta om det.

Om Jonaz Juura 126 artiklar
Jonaz är initiativtagare till myEvo samt upphovsman för och huvudredaktör samt skribent på myEvo WEB men du kan även stöta på honom på myEvo LEARN; då främst som administratör. Sysslor som sammantaget upptar en god del av hans fritid. Hans primära intressen kretsar kring det mesta inom integralteorin; dock med betoning på psykologi, filosofi och spiritualitet. Därtill går hans själ igång på webbdesign och av att skriva samt av magiska stunder med djupa samtal. VDN-personlighetsfakta: INFJ enligt MBTI, 5w4 sx/sp enligt enneagrammet, Blå/Grön enligt DISC samt Grön/GUL/Turkos enligt Spiral Dynamics.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Lös först uppgiften för att sedan logga in: *