De mest attraktiva egenskaperna hos dig, enligt MBTI

Med en viss glimt i ögat… visar sig sanningen inte vara långt borta. 😉 Här finner du ett koncentrat av de attraktivaste egenskaperna för de sexton personlighetstyperna inom Myers-Briggs Type Indicator (MBTI). 😀

ESFP: Ditt självförtroende

Du är sexig, och du vet om det! Det är inte bara så att du har en sexpack-mage, med lätthet attraherar du den du vill attraheras av. Du är personlig utan att anstränga dig och din sociala kompetens är oemotståndlig för andra.

INTJ: Ditt intellekt

Det är ingen hemlighet att du har den högsta IQ-poängen i rummet. Allt som kommer ut ur din mun andas utbildade, noggrant analyserade åsikter och det är svårt att överträffa dina kunskaper oavsett ämnesområde. Du känner till stoffet, utifrån och in, fram- och baklänges — och det gör dig het!

INFJ: Din intensitet

Det finns inget mesigt eller hjälplöst hos dig. Du är en väldigt intelligent och perceptiv individ som förstår andra på en djup nivå. Detta ger dig den unika förmågan att snabbt knyta an till nya människor. Det blir en intensiv upplevelse för dem som får den äran och det gör att allt med dig framstår som jäkligt sexigt!

ENFP: Din entusiasm

Du bryr dig mer om din senaste idé än vad andra människor bryr sig om allt de någonsin åstadkommit, och den energin är smittsam. Människor beundrar de positiva vibbarna som du för med dig, och det gör dem angelägna att ta del av vad det är som gör dig så engagerad — så till den grad att de själva vill bli nästa grej som du blir upprymd av!

INFP: Ditt djup

Det finns oändligt mycket mer än vad ögat kan se och dina smått mystiska vibbar fängslar andra. Människor som möter dig för första gången vill veta vad som pågår inom dig — och de fortsätter att komma åter för mer.

ENFJ: Din uppmärksamhet

Du har den där säregna förmågan att se andra i ögonen och få dem att känna det som om du stirrar dem rakt in i själen. Din mentala närvaro och den introspektion som infinner sig med dig är unik och är oerhört attraktivt!

ENTP: Din slagfärdighet

Det är inte bara för de kvicka skämtens skull — allt som rör hur ditt sinne fungerar är både uppfriskande och fängslande. Du skapar dominans, som om det var ett olycksfall i arbetet, genom din intellektuellt rebelliska natur och det är vansinnigt attraktivt!

INTP: Din likgiltighet

Mot bättre vetande är det ändå så att den mest attraktiva kvalitet som någon kan uppvisa i vår tid är att helt enkelt inte bry sig ett skvatt om “dejtingspelet”. Ärligen vill du hellre lämnas ensam med dina tankar och för de känslomässiga masochister där ute utgör du därför själva definitionen av en utmaning.

ISTJ: Din pålitlighet

Du är själva definitionen av den starka, tysta typen. Människor attraheras av din okomplicerade attityd — de vill ha någon som de kan lita på och du är pålitlighetens definition. Plus att din torra humor inte skadar någon.

ESTP: Din nonchalans

Du är personlig, kapabel och självsäker — allt utan att verka anstränga dig. Vi förstår inte hur du bär dig åt, men din coola attityd är förförisk och absorberande. Något hos dig får oss att sätta oss själva på din karta.

ISTP: Din distans

Din udda, något distanserade attityd är som sämst älskvärd och vansinnigt attraktivt som bäst. Trots det faktum att du är något reserverad i samtal är det uppenbart att du behärskar det mesta och kan med lätthet ta hand om dig själv. Din udda stil är het!

ESTJ: Din beslutsamhet

Det är svårt att inte uppskatta din franka, bestämda natur. Du strävar efter dina mål utan restriktioner och du bryr dig inte om vem eller vad som kommer i din väg. Din självtillit gör att andra vill vara det du vill ha!

ESFJ: Dina vuxenpoäng

På något vis klarar du alltid av att vara långt före oss andra när det kommer till vuxenpoäng. Du har ordning på saker och ting och du letar efter en partner som kan mäta sig med dig. Andra attraheras av dig om de letar efter någon som kan konsten att ta sig samman och göra saker och ting med stil!

ISFP: Din sensualism

Det är ovisst om det är din oklanderliga stil, din kreativitet eller din oväntade rebelliska sida — men något hos dig gör att det osar sexualitet om dig! Du är mystisk på alla de rätta sätten, vilket gör att andra vill lära känna dig omedelbart.

ISFJ: Din fattning

Du är välpolerad, lugn och fantastiskt ödmjuk. Du kräver ingen uppmärksamhet, men du får den genom din sammansatta attityd. Människor attraheras av din stabilitet och grace — vare sig du inser att du har den eller inte.

ENTJ: Din aggressivitet

Du strular inte runt när du ser något som du vill ha. Du är bestämd, direkt och smart när du söker det du vill ha och det är en rent oemotståndlig kvalitet. Din dominanta attityd är het, och vem du än månne vilja fånga så kommer vederbörande att få veta det!


Källa

Om Jonaz Juura 128 artiklar
Jonaz är initiativtagare till myEvo samt upphovsman för och huvudredaktör samt skribent på myEvo WEB men du kan även stöta på honom på myEvo LEARN; då främst som administratör. Sysslor som sammantaget upptar en god del av hans fritid. Hans primära intressen kretsar kring det mesta inom integralteorin; dock med betoning på psykologi, filosofi och spiritualitet. Därtill går hans själ igång på webbdesign och av att skriva samt av magiska stunder med djupa samtal. VDN-personlighetsfakta: INFJ enligt MBTI, 5w4 sx/sp enligt enneagrammet, Blå/Grön enligt DISC samt Grön/GUL/Turkos enligt Spiral Dynamics.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Lös först uppgiften för att sedan logga in: *Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.