Instinktiv undertypsindikation utifrån 36 val (enkät)

Genom att fylla i nedanstående enkät med 36 påståenden har du möjlighet att få en indikation på vilken din dominerande instinktiva undertyp är. Frågorna i enkäten har hämtats med inspiration från Susan Rhodes positiva enneagram.

Så här gör du

Gör på följande sätt för att fylla i enkäten:

  1. Samtliga frågor är obligatoriska, inklusive den första frågan om ett påhittat användarnamn. Detta namn kommer att få en central betydelse när du sedan ska ta reda på ditt resultat.
  2. Ta god tid på dig och läs anvisningarna i enkäten noga innan du sätter igång!
  3. Efter att du har besvarat enkäten, avvakta gärna ca 2–3 minuter innan du tar del av resultatet. Och resultatet hittar du här.

Om Jonaz Juura 128 artiklar
Jonaz är initiativtagare till myEvo samt upphovsman för och huvudredaktör samt skribent på myEvo WEB men du kan även stöta på honom på myEvo LEARN; då främst som administratör. Sysslor som sammantaget upptar en god del av hans fritid. Hans primära intressen kretsar kring det mesta inom integralteorin; dock med betoning på psykologi, filosofi och spiritualitet. Därtill går hans själ igång på webbdesign och av att skriva samt av magiska stunder med djupa samtal. VDN-personlighetsfakta: INFJ enligt MBTI, 5w4 sx/sp enligt enneagrammet, Blå/Grön enligt DISC samt Grön/GUL/Turkos enligt Spiral Dynamics.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Lös först uppgiften för att sedan logga in: *Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.