Arbetet löper på…

group of people watching on laptop
Photo by Fox on Pexels.com

Dags för en kort första bloggrapport från arbetet med att utveckla vårt vattenhål myEvo WEB. 😀

Jag ska inte sticka under stol med att skapa nya webbplatser både brukar vara en fantastiskt spännande tripp för min del, men även en källa till motstånd och en förlust av inspiration samt verksamma idéer. Och det är i princip samma resa varje gång, så även denna gång. Men så kommer man efter några timmars kallsvett äntligen fram till en viss given kriktisk knäckpunkt, efter vilken det mesta mynnar ut i ett oändligt flow av kreativ arbetslust.

I skrivande stund har den punkten gubevars svischat förbi för åtskilliga timmar sedan, och nu återstår således ett enda långt swooosh av flow ända in i kaklet. Ordet underbart är med andra ord för närvarande ett av de grövsta understatement jag känner till. 😀

Jag hoppas dock att det som strömmar ur denna kreativa storm också faller andra på läppen, annars är det inte till mycket nytta eller glädje. Nåväl, den som råkar leva lär välan få se. 🙂

Om Jonaz Juura 128 artiklar
Jonaz är initiativtagare till myEvo samt upphovsman för och huvudredaktör samt skribent på myEvo WEB men du kan även stöta på honom på myEvo LEARN; då främst som administratör. Sysslor som sammantaget upptar en god del av hans fritid. Hans primära intressen kretsar kring det mesta inom integralteorin; dock med betoning på psykologi, filosofi och spiritualitet. Därtill går hans själ igång på webbdesign och av att skriva samt av magiska stunder med djupa samtal. VDN-personlighetsfakta: INFJ enligt MBTI, 5w4 sx/sp enligt enneagrammet, Blå/Grön enligt DISC samt Grön/GUL/Turkos enligt Spiral Dynamics.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Lös först uppgiften för att sedan logga in: *Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.