MBTI for dummies, steg 1: Avkodning

Är du nyfiken på vad Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) är och hur du kan avkoda resultatet från en sådan test? För dig har vi tagit fram en guide som vi har kallat MBTI for dummies, steg 1. I den får du en introduktion till MBTI samt beskrivningar av hur du gör för att avkoda resultaten, d.v.s. tolkar de 16 olika personlighetstyperna.

Källa

Om Jonaz Juura 126 artiklar
Jonaz är initiativtagare till myEvo samt upphovsman för och huvudredaktör samt skribent på myEvo WEB men du kan även stöta på honom på myEvo LEARN; då främst som administratör. Sysslor som sammantaget upptar en god del av hans fritid. Hans primära intressen kretsar kring det mesta inom integralteorin; dock med betoning på psykologi, filosofi och spiritualitet. Därtill går hans själ igång på webbdesign och av att skriva samt av magiska stunder med djupa samtal. VDN-personlighetsfakta: INFJ enligt MBTI, 5w4 sx/sp enligt enneagrammet, Blå/Grön enligt DISC samt Grön/GUL/Turkos enligt Spiral Dynamics.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Lös först uppgiften för att sedan logga in: *