Rapport från Tom Falkensteins Stockholmsturné

Den 13 mars 2019 var dagen då den tyske psykologen Tom Falkenstein – författaren till boken om högkänsliga män tillika nominerad till HSP Sweden.eu:s utmärkelse “HSP-driftigast under 2018” – kom till Sverige för att under en tvådagars vistelse prata om högkänslighet och kring sin bok.

Turnén kom att omfatta dels en författarträff på Akademibokhandeln, dels en poddintervju och två lite längre tidningsintervjuer men även medverkan i Malou von Sivers program Efter tio på TV4. För mig berättade Tom att:

Det hela var helt klart utanför min bekvämlighetszon, men jag måste medge att jag verkligen, verkligen uppskattade det!

Alla var så väldigt vänliga och det betydde mycket för mig att träffa dem som läst boken, att träffa dem som berättade hur mycket de hade tyckt om den och hur mycket den har betytt för dem.

Och vilken fantastisk stad Stockholm är! Arkitekturen, och maten… så stilfullt, och så till synes välmående människor! Det må låta som en kliché, men jag tycker att det faktiskt är sant.

— Tom Falkenstein i mailkorrespondens med undertecknad
Om Jonaz Juura 128 artiklar
Jonaz är initiativtagare till myEvo samt upphovsman för och huvudredaktör samt skribent på myEvo WEB men du kan även stöta på honom på myEvo LEARN; då främst som administratör. Sysslor som sammantaget upptar en god del av hans fritid. Hans primära intressen kretsar kring det mesta inom integralteorin; dock med betoning på psykologi, filosofi och spiritualitet. Därtill går hans själ igång på webbdesign och av att skriva samt av magiska stunder med djupa samtal. VDN-personlighetsfakta: INFJ enligt MBTI, 5w4 sx/sp enligt enneagrammet, Blå/Grön enligt DISC samt Grön/GUL/Turkos enligt Spiral Dynamics.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Lös först uppgiften för att sedan logga in: *Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.