Om skillnaden mellan en konventionell HSP och en HSS kunde uttryckas i val av bil

Om vi för ovanlighetens skull tillåter oss högkänsliga att tänka i andra termer än vad som är bäst för ekologin, planeten och mänskligheten… Hur skulle du på ett påtagligt sätt uttrycka skillnaden mellan att vara konventionellt högkänslig (HSP) och att därtill vara vara en sensationssökande högkänslig (HSS)?

Just i denna stund väljer i varje fall jag att illustrera denna skillnad genom ett val av motorfordon: en raffinerad Ford Focus ST eller en obehärskad Mazdaspeed 3. Vilken väljer du, och vad säger ditt val om dig? ?

Om Jonaz Juura 128 artiklar
Jonaz är initiativtagare till myEvo samt upphovsman för och huvudredaktör samt skribent på myEvo WEB men du kan även stöta på honom på myEvo LEARN; då främst som administratör. Sysslor som sammantaget upptar en god del av hans fritid. Hans primära intressen kretsar kring det mesta inom integralteorin; dock med betoning på psykologi, filosofi och spiritualitet. Därtill går hans själ igång på webbdesign och av att skriva samt av magiska stunder med djupa samtal. VDN-personlighetsfakta: INFJ enligt MBTI, 5w4 sx/sp enligt enneagrammet, Blå/Grön enligt DISC samt Grön/GUL/Turkos enligt Spiral Dynamics.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Lös först uppgiften för att sedan logga in: *Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.