Videoklipp om typ 9, den fredsmäklande typen

Här följer några klipp från vår YouTube-kanal som beskriver Enneagramtyp 9, den fredsmäklande typen. Klippen är utvalda  i syfte att ge en så utförlig och nyanserad essentiell bild som möjligt av den aktuella typen, samt är sorterade i en sådan ordning att de gå från översiktligt/ytligt till mer djuplodande.

Inleder med en övergripande beskrivning gör Ann Timm och Tina Tornell från svenska EnneagramCenterRuss Hudson, en av de mest tongivande personerna inom Enneagramvärlden idag och verksam inom Enneagram Institute, fortsätter därefter i ett kort klipp om det mest kärnfulla med typ 9. Sedan följer en något längre och träffsäker beskrivning på temat vad som gör en typ 9 lycklig, presenterat av hobbyisten Joshua French (se The Enneagram Playground).

Avslutningsvis följer klipp från panelintervjuer, vilket är en vanlig narrativ metod inom Enneagramvärlden. Det första av dessa klipp kommer från Enneagram.com, där bl.a. en annan centralperson inom Enneagramvärlden är verksam — Helen Palmer. Därefter följer ett längre inslag från Conscious TV, med programledaren Iain McNay som moderator.

Ha en trevlig titt! 🙂

 

Om Jonaz Juura 128 artiklar
Jonaz är initiativtagare till myEvo samt upphovsman för och huvudredaktör samt skribent på myEvo WEB men du kan även stöta på honom på myEvo LEARN; då främst som administratör. Sysslor som sammantaget upptar en god del av hans fritid. Hans primära intressen kretsar kring det mesta inom integralteorin; dock med betoning på psykologi, filosofi och spiritualitet. Därtill går hans själ igång på webbdesign och av att skriva samt av magiska stunder med djupa samtal. VDN-personlighetsfakta: INFJ enligt MBTI, 5w4 sx/sp enligt enneagrammet, Blå/Grön enligt DISC samt Grön/GUL/Turkos enligt Spiral Dynamics.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Lös först uppgiften för att sedan logga in: *Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.