Sarah Nilsson om högkänslighet i Malous Efter Tio

Skådespelaren Sarah Nilsson märkte tidigt att hon är högkänslig. Man tar lätt åt sig av saker, man blir lätt överstimulerad, och överraskningar kan bringa en ur fattningen. Det är några av alla de egenskaper som karaktäriserar en person som är högkänslig. Men hon berättar också om hur hon lärt sig dra nytta av sin högkänslighet, ty den är inte endast till nackdel.

Dessutom medverkar Anders Hansen, överläkare i psykiatri, i programmet tillsammans med Sarah Nilsson. Han förklarar hur högkänsliga personer fungerar. Högkänsliga personer är viktiga i en grupp, förklarar han. Inte bara i modern tid, utan också historiskt.

Från Malou efter tio i TV4 i november 2017.

 

Om Jonaz Juura 128 artiklar
Jonaz är initiativtagare till myEvo samt upphovsman för och huvudredaktör samt skribent på myEvo WEB men du kan även stöta på honom på myEvo LEARN; då främst som administratör. Sysslor som sammantaget upptar en god del av hans fritid. Hans primära intressen kretsar kring det mesta inom integralteorin; dock med betoning på psykologi, filosofi och spiritualitet. Därtill går hans själ igång på webbdesign och av att skriva samt av magiska stunder med djupa samtal. VDN-personlighetsfakta: INFJ enligt MBTI, 5w4 sx/sp enligt enneagrammet, Blå/Grön enligt DISC samt Grön/GUL/Turkos enligt Spiral Dynamics.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Lös först uppgiften för att sedan logga in: *Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.